Afstudeerbegeleiding

Afstudeerbegeleiding

Voor scholen is het waardevol studenten binnen vier jaar te laten afstuderen. Studenten begeleid ik oa met mijn onderzoekservaring (kwalitatief en kwantitatief).

Begeleiden van studenten op scholen in Haarlem

Ook heb ik ervaring met het doen van een afstudeeropdracht voor opdrachtgevers. Mijn ervaring op verschillende niveaus en afstudeerrichtingen kan studenten helpen zowel inhoudelijk als organisatorisch effectief te werken. Het maken van een scriptie voelt voor studenten vaak als de laatste lootjes, maar is tegelijkertijd een mijpaal!

Met mijn begeleiding en inzet ondersteun ik de leerlingen en studenten, maar ook docenten om te leren, stressvrij en met focus de diplomering te bereiken. Naast het werk dat ik van collega docenten uit handen kan nemen, kan ik met trainingen en workshops bewustzijn vergroten rond thema’s als studiestress en werkstress.

Informatie

Periodejanuari – juli | verlengers september
Inzetbaarwekelijks, aantal uren in overleg
Werkgebiedgroot Haarlem
Kostenafhankelijk van aantal studenten