Stagebegeleiding

Stagebegeleiding

Zowel met het vinden van een stage tot het omgaan met feedback en het schrijven van stageverslagen ondersteun ik studenten en help ze succesvol deze periode te doorlopen en af te ronden.

Ook richt ik mij op relatiebeheer met de praktijkbegeleiders om zo herhaaldelijk gebruik te kunnen maken van stageplekken en een relatie op te bouwen.

Met mijn begeleiding en inzet ondersteun ik de leerlingen, studenten en docenten om te leren, stressvrij en met focus de diplomering te bereiken. Naast het werk dat ik uit handen kan nemen, kan ik met trainingen en workshops bewustzijn vergroten rond thema’s als studiestress en werkstress.

Informatie

Periodeverschilt per opleiding
Inzetbaaraantal uren in overleg
Werkgebiedgroot Haarlem
Kostenafhankelijk van aantal studenten