Studenten | Ouders

Studenten | Ouders

Niet iedereen leert op dezelfde manier en soms kun je wel wat hulp gebruiken. Met mijn begeleiding en lesmethoden ondersteun ik jongeren en ouders om te leren stressvrij door de studietijd heen te komen.

begeleiding om stressvrij te leren voor studenten en ouders

Op de mindfulness training na zijn al deze onderdelen individueel en per direct met mij in te plannen. Mijn werkgebied is (groot) Haarlem.

Studiebegeleiding

Loop je vast in je studie en wil je weer vooruit? Samen brengen we je studie weer in beweging.


Stagebegeleiding

Zowel met het vinden van een stage tot het omgaan met feedback en het schrijven van stageverslagen ondersteun ik studenten.


Trainingen mindfulness 16+

Tijdens deze trainingen ligt de focus op het oplossen van problemen die het leren en werken in de weg zitten zoals een gebrek aan zelfvertrouwen, concentratieproblemen of te veel spanning.


No-stress wandeling

Ook geschikt voor ouders.

In stressvolle periodes is het misschien aantrekkelijk om op de bank te chillen met een zak chips maar een wandeling in de natuur heeft veel meer effect.

Afstudeerbegeleiding

Heb je moeite om je studie af te ronden om wat voor reden dan ook?  Een steuntje in je rug, helpt je de finishlijn sterker en fitter te bereiken.


Scriptiebegeleiding

Dat allerlaatste stukje, lijkt wel een berg die je moet verzetten. Eenmaal op gang, en het gevoel samen de beklimming te doen helpt vaak al.


Yoga Nidra

Ook geschikt voor ouders.

Lukt het je maar niet om echt te ontspannen? Met Yoga Nidra kom je – liggend op je mat – door middel van een speciale geleide meditatie in een complete staat van ontspanning.