Mirella

Mirella

Met trainingen en workshops help ik schoolgaande jongeren in het VO & MBO -en HBO onderwijs vaardigheden aan te leren om een relaxte en leerzame studietijd te hebben. Daarbij richt ik mij niet alleen op de jongeren maar ook op de docenten en ouders. Iedereen is erbij gebaat hoe je ontspannen kan leren leren. 

Ook schoolverlaters die net zijn gestart in het bedrijfsleven kunnen vaak nog wat ondersteuning gebruiken. Het is enorm waardevol om het effect te zien wanneer mensen relaxt zijn. 

In mijn aanpak richt ik mij op de echte leervraag, dat wat jij, je kind of leerling echt wil leren. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben verloopt mijn contact met jongeren meestal soepel en breng ik rust.

Ik begeleid en reik hulp aan, jij maakt de stappen. Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en gevoel van autonomie, zodat je zonder twijfel je eigen plannen trekt.

Mijn rugzak is in bijna twintig jaar ervaring in het onderwijs als trainer, docent en begeleider gevuld met verschillende methoden en technieken. Ik ben deskundig en down-to-earth. Het contact tussen ons is gebaseerd op wederzijds respect, nieuwsgierigheid en gezonde humor. Dat zijn de belangrijkste basisvoorwaarden om te kunnen leren. 

Zie LinkedIn voor mijn cv