Mirella

Mirella

Met coaching en individuele training help ik schoolgaande jongeren vaardigheden aan te leren om een fijne en leerzame studietijd te hebben. Daarbij richt ik mij niet alleen op de jongeren maar ook op de docenten en ouders. Iedereen is erbij gebaat lichter te leven, bewustzijn te vergroten en op zijn tijd te kunnen ontspannen. 

Ook schoolverlaters die net zijn gestart in het bedrijfsleven kunnen vaak nog wat ondersteuning gebruiken.

In mijn aanpak richt ik mij op de echte (leer)vraag, dat wat jij, je kind/ je leerling of jongere echt wil leren. Doordat ik oprecht geïnteresseerd ben verloopt mijn contact meestal soepel. Daarbij breng ik rust en reik ik hulp aan, maar jij maakt de stappen.

Hierdoor groeit het zelfvertrouwen en gevoel van autonomie, zodat je zonder twijfel je eigen plannen trekt.

Mijn rugzak is in bijna twintig jaar ervaring in het onderwijs als trainer, docent en begeleider gevuld met verschillende methoden en technieken. Daarnaast ben ik gecertificeerd Mindfulness trainer, Wandelcoach en Yoga Nidra docent. Ik ben deskundig en down-to-earth. Het contact tussen ons is gebaseerd op wederzijds respect, nieuwsgierigheid en een portie gezonde humor. Dat zijn de belangrijkste basisvoorwaarden om te kunnen leren. 

Zie LinkedIn voor mijn cv